Prins Harry og Meghan Markle utsetter bryllupsreisen

Prins Harry og forloveden Meghan Markle skal bo på forskjellige hoteller kvelden før bryllupet. De to utsetter dessuten bryllupsreisen for å være med på prins Charles' hagefest. Foto: AP / Matt Dunham / NTB scanpix
Prins Harry og forloveden Meghan Markle skal bo på forskjellige hoteller kvelden før bryllupet. De to utsetter dessuten bryllupsreisen for å være med på prins Charles' hagefest. Foto: AP / Matt Dunham / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Prins Harry og Meghan Markle skal delta på en hagefest som arrangeres av prins Charles tre dager etter bryllupet. Dermed må paret utsette bryllupsreisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

22. mai skal det da nygifte paret delta på hagefesten i Buckingham Palace for å feire veldedighetsorganisasjoner som prins Charles er beskytter for.

Tidligere mandag ble det kjent at Markle og prins Harry (33) skal bo på hvert sitt hotell natten før bryllupet.

Prins Harry sjekker inn på luksushotellet Coworth Park sammen med sin eldre bror prins William, som er forlover. Amerikanske Markle (36) skal sammen med sin mor Doria Ragland bo på Cliveden House Hotel like i nærheten. Dette hotellet er mest kjent som åstedet for den såkalte Profumo-skandalen som rystet den britiske regjeringen og det konservative partiet på begynnelsen av 1960-tallet.

I 1961 møtte John Profumo, da Storbritannias krigsminister, 19 år gamle Christine Keeler på en fest på Cliveden-hotellet. De startet en romanse som nesten veltet den britiske regjeringen da det ble avslørt at Keeler også hadde hygget seg med en sovjetisk marineattaché.

Hotellet markedsfører seg som hotellet for Profumo-skandalen, og kan altså nå også skilte med å ha vært involvert i det kongelige bryllupet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden