TV-stasjon: Familie på seks druknet i flommen i Houston

Frivillige bruker båter for å redde innbyggere i Houston fra flomvannet. Foto: David J. Phillip / AP / NTB scanpix
Frivillige bruker båter for å redde innbyggere i Houston fra flomvannet. Foto: David J. Phillip / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Seks medlemmer av samme familie skal ha druknet i Houston da bilen deres ble tatt av vannmassene, ifølge TV-kanalen KHOU-TV.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ingen av de seks, fire barn og to voksne, er foreløpig funnet. Det yngste barnet skal ha vært seks år, det eldste 16 år. De to voksne var barnas oldeforeldre, ifølge KHOU-TV. Bilen skal ha blitt tatt av flommen etter at den hadde kjørt over ei bru i Greens Bayou søndag ettermiddag.

Sjåføren, som var barnas grandonkel, greide å komme seg ut og gripe fatt i et tre. Han skal ha bedt barna komme seg ut gjennom bakdøra, men de greide det ikke.

To andre slektninger har bekreftet historien.

Ifølge politisjefen i Houston, Art Acevedo, har han ingen opplysninger om saken, men han sier samtidig at han er svært bekymret for hvor mange lik som vil bli funnet som følge av flommen.

Myndighetene har så langt kun bekreftet at to personer har mistet livet. Mandag opplyste tjenestemenn at minst åtte personer ser ut til å ha omkommet, ifølge Washington Post. Blant dem er det seks personer i Harris County som var hjemmehørende i Houston, én person i Rockport og én person i La Marque ved Galveston ute ved kysten.

Les også: Tusenvis rammes av 800-årsflom i USA: – Vi har aldri sett noe lignende