Tortur og drap på spedbarn ryster britene

Video avslører: Her kjører hun buss med sin drepte baby

Ikke bare drepte foreldrene 3 måneder gamle Imani, men de forsøkte også å skjule tortur og slag mot den lille jenta.

I går ble foreldrene til Imani (3 måneder) funnet skyldig i tortur og drap på den for tidlig fødte babyen, heter det i en pressemelding fra politiet i London.

Saken har vakt meget stor oppsikt i Storbritannia. For ikke bare er selve drapet rystende, men også de narkomane foreldrenes forsøk på å skjule ugjerningen er sjokkerende.

– I løpet av min karriere har jeg aldri tidligere opplevd slik vold og grusomhet mot et så lite barn, og jeg håper å aldri oppleve det igjen, sier politiinspektør Gary Holmes ved drapsavsnittet.

Babyen skal ha hatt 40 skader på ribbenene, brudd i håndleddet og flere alvorlige hodeskader.

Les også:  Mann tilstår drap på kvinne og tre barn i København

20 minutter på bussen

En video av barnets 25 år gamle mor sittende på bussen 28. september i fjor med det allerede døde barnet i en svøpe på magen, er offentliggjort.

Politiet har også bevist at barnets far (52) gir tommelen opp når han kort tid tidligere skilles fra mora og babyen som allerede hadde endt sine dager.

25-åringen sitter 20 minutter på bussen og tekster med mobiltelefonen, før hun tilsynelatende oppdager at noe er galt og tilkaller en annen kvinnelig passasjer.

Men andre forsøker å tilkalle hjelp og forsøke å få liv i lille Imani, fortsetter den narkomane moren å sende sms-er uten å involvere seg i hjelpearbeidet.

Les også: Hotell-video avslørte grusomt barnedrap

Far besøkte aldri sykehuset

Imani ble født for tidlig. Hun lå i inkubator i 65 dager etter fødselen 2. juni 2016. I løpet av denne perioden besøkte moren henne 22 ganger, mens faren aldri dukket opp på sykehuset.

Selv om skyldspørsmålet ble avgjort i går, har man ennå ikke fastsatt straffen for foreldrene. Det skal skje 18. mai.

Annonse
Populært