Skuespillere presiserer at de ikke støtter Trump

Broadwayartisten Jennifer Holliday vil ikke opptre for påtroppende president Donald Trump likevel, etter at hun innså at det kan tolkes som støtte til hans politiske holdninger. Foto: Richard Drew / AP/ NTB scanpix
Broadwayartisten Jennifer Holliday vil ikke opptre for påtroppende president Donald Trump likevel, etter at hun innså at det kan tolkes som støtte til hans politiske holdninger. Foto: Richard Drew / AP/ NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En Broadway-stjerne har trukket seg fra konserten før innsettelsen av Donald Trump, og skuespiller Nicole Kidman understreker at tidligere uttalelser kun var støtte til demokratiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kidman har fått både ros og ris etter at hun et BBC-intervju fredag sa at amerikanere burde stille seg bak påtroppende president Trump:

– Jeg forsøkte å poengtere at jeg tror på demokrati og den amerikanske grunnloven, enkelt og greit, utdyper hun, uten å ville si noe mer om saken.

Hun er ikke den eneste som ikke vil bli assosiert med støtte til Trump.

Broadway stjerne Jennifer Holliday har trukket seg fra konserten som arrangeres dagen før Trump innsettes. Holliday uttalte i et intervju lørdag at hun melder avbud etter å ha blitt kritisert for å stå for samme syn som Trump på homofile. Hun beklager egen mangel på dømmekraft:

– De skeive miljøene har vært en stor del av livet mitt og karrieren min, sier hun.

Les også:

Trump-talsmann avviser melding om Putin-møte

Finansmann blir rådgiver for Trump

Tillerson kan utfordre Trump på flere felt

Britisk agent bak Trump-rapport gjemmer seg