McDonalds sjefsklovn permitteres

McDonalds maskot, klovnen Ronald McDonald, skal holde en lav profil i tiden framover. Hamburgerkjeden ønsker ikke å bidra ytterligere til klovnehysteriet som skremmer folk over hele verden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag nådde fenomenet også Norge, og skumle klovner ble observert i Romerike, Bodø og Romsdal. På bakgrunn av lignende rapporter over hele verden har McDonalds besluttet at maskoten skal holde en lav profil.

– McDonalds er oppmerksom på det nåværende klimaet rundt klovneobservasjoner i lokalsamfunn. På bakgrunn av dette vil vi vise hensyn med tanke på Ronald McDonalds deltakelse i samfunnsarrangementer framover, opplyser selskapet til nyhetsbyrået AP.

Hamburgerkjeden har ikke gitt noen detaljer om hvor ofte den rødhårede klovnen deltar på arrangementer, eller hvordan dette kommer til å endre seg i tiden framover.

Etter at de første observasjonene av klovner ble gjort i USA for noen uker siden, har trenden vokst kraftig og spredd seg til flere land. I begynnelsen av uken gikk britisk politi ut og advarte landets befolkning mot å kle seg ut som klovner i det offentlige rom.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært