Meny

Drapsmann skutt i Massachusetts

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Massachusetts i USA skjøt tirsdag kveld en mann som drepte to mennesker og såret fire andre i to forskjellige knivangrep i delstaten.

Arthur DaRosa (28) krasjet først bilen han kjørte utenfor et hus i Taunton, sør for Boston, i 19-tiden lokal tid. Deretter gikk han inn i boligen og knivstakk to kvinner, en av dem 80 år gammel.

Begge ble kjørt til sykehus. Den 80 år gamle kvinnen døde av skadene, mens den andre er livstruende skadd. Ifølge New England Cable News er de to mor og datter.

Deretter kjørte 28-åringen til kjøpesenteret Silver City Galleria og braste gjennom fronten på en Macy's-butikk. Ifølge politiet angrep han flere mennesker inne i lokalet før han gikk til en restaurant og knivstakk fire mennesker, inkludert en 56 år gammel mann som senere døde. Noen av de andre innlagte fra restauranten skal være livstruende skadd.

Politiets etterforskere opplyser at DaRosa ble skutt av en visesheriff som ikke var på vakt. 28-åringen fra Taunton ble kjørt til sykehus, der han ble erklært død.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus