Meny

Britisk mann tiltalt for sexslaveri i Spania

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En forretningsmann fra London er tiltalt for mishandling av fem kvinner i Spania, deriblant sin danske kone, som han skal ha holdt som slaver i et veritabelt sexharem.

Ifølge avisene Daily Mail og El País har de fem kvinnene i årevis bodd en regelrett slavetilværelse i mannens luksusbolig i den spanske middelhavsbyen Marbella.

Saken begynte å rulle da den iranskfødte 57-årige mannen for to år siden ble anmeldt for vold, og politiet ransaket boligen.

Bak de storslåtte portene til det omfattende boligkomplekset i Sierra Blanca bodde ni unge kvinner fra forskjellige land og en flokk småbarn i overdådig luksus, alle kledd i orientalske gevanter, skrev avisa El Mundo den gang.

Men alt var ikke idyll. Ifølge tiltalen hadde mannen lokket kvinnene til Spania med løfter om modellkontrakt, men i stedet ble de utsatt for psykisk terror, dopet med bedøvelsesmiddelet Rohypnol og sexmisbrukt.

Tiltalen tegner et bilde av en tilværelse der kvinnene ble holdt tilbake med vold og tvang, fratatt sine penger, tvunget til å utføre uønskede seksuelle tjenester og presset til å ta abortpiller dagen etter.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus