Mor tok livet av fireåring som ikke kunne telle

En mor i Singapore er tiltalt for å ha mishandlet sin fire år gamle sønn så grovt at han døde. Grunnen til mishandlingen var at han ikke var flink nok til å telle.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 34 år gamle moren erklærte seg skyldig i grov kroppsskade og mishandling etter at hun tok kvelertak på sønnen, dyttet ham mot en vegg og trampet på ham i august i 2014. Gutten døde av skadene fire dager senere. Moren ble sint da sønnen ikke klarte å telle fra 11 til 18 på malaysisk, kom det fram i rettssaken.

Siktelsen mot moren ble på et tidspunkt skjerpet til å gjelde drap, men senere ble den igjen redusert til grov kroppsskade. Mishandlingen av sønnen går helt tilbake til 2012. Moren tråkket på den da to år gamle guttens brystkasse fordi han ikke kunne alfabet, ifølge dokumenter som ble lagt fram i retten.

Etter mishandlingen i august 2014, da moren holdt kvelertak på gutten til han sluttet å bevege seg, fortalte moren til sin svigerinne at fireåringen hadde falt ned fra toalettet og slått hodet.

Personvernpolicy