Meny

Belgisk politi frigir videoopptak av mistenkt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Belgisk politi offentliggjorde mandag nye videoopptak av den mistenkte som ikke fikk utløst en selvmordsbombe under angrepet på Brussel lufthavn sist uke.

Bildene viser mannen, som er kledd i hatt og hvit jakke, mens han skyver en tralle med en stor bag gjennom avgangshallen ved siden av de antatte selvmordsbomberne Ibrahim El Bakraoui og Najim Laachraoui.

– Det er en ny video som ikke tidligere har blitt offentliggjort, sier en talsmann for den føderale påtalemyndigheten til AFP.

Les også:  Politisk uro i terrorrammede Belgia

Et politinotat som ble utstedt sammen med videoen, som det tidligere er offentliggjort stillbilder fra, sier at politiet «ønsker å identifisere denne mannen».

Påtalemyndigheten jobber fortsatt ut fra teorien om at mannen er Fayçal Cheffou, som er siktet for terrorforbrytelser i forbindelse med flyplassangrepet, sier en kilde tett på etterforskningen til AFP.

Cheffou samarbeider imidlertid ikke med etterforskerne, ifølge kilden.

Les også:   To menn siktet for terror i Belgia

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus