Meny

Palestiner drept etter ny knivstikking sør i Israel

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En palestiner er skutt og drept etter å ha knivstukket en israelsk soldat sør i Israel, ifølge avisa Haaretz.

Palestineren skal ha stjålet soldatens våpen i forbindelse med knivstikkingen, som fant sted i byen Kiryat Gat. Soldaten ble lettere skadd, mens palestineren straks etter ble skutt og drept av israelske sikkerhetsstyrker, skriver den israelske avisen.

Angrepet fant sted få timer etter at en israelsk mann ifølge politiet ble knivstukket av en ung palestinsk kvinne i Øst-Jerusalem. Mannen trakk våpen og skjøt og såret kvinnen alvorlig.

Les også: Israel raserer boligene til militante palestinere

Israels statsminister Benjamin Netanyahu har avlyst en reise til Tyskland som følge av opptrappingen av volden mellom israelere og palestinere. Siden søndag er to palestinere drept og 170 såret i sammenstøt med israelske soldater på den israelskokkuperte Vestbredden.

En palestiner er i tillegg skutt og drept av politiet i Jerusalem. Han var anklaget for å ha knivstukket en israelsk tenåring, men palestinerens familie avviser dette.

Les også: Netanyahu: Israel kjemper for livet

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus