– Oregon-skytteren tok sitt eget liv

<p>Chris Harper Mercer, som skjøt og drepte ni mennesker på en høgskole i Oregon torsdag, ble ikke drept av politiet men tok sitt eget liv, ifølge politiet i Oregon. Foto: Reuters / NTB scanpix</p>
Chris Harper Mercer, som skjøt og drepte ni mennesker på en høgskole i Oregon torsdag, ble ikke drept av politiet men tok sitt eget liv, ifølge politiet i Oregon. Foto: Reuters / NTB scanpix

26-åringen som skjøt og drepte ni mennesker på en høgskole i Oregon, tok til slutt seg selv og ble ikke drept av politiet, opplyser den lokale sheriffen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Chris Harper Mercer tok sitt eget liv etter massakren på Umpqua Community College i den amerikanske delstaten Oregon torsdag. Det opplyser politiet lørdag.

– Han skjøt seg selv da politiet nærmet seg ham, opplyser sheriff John Hanlin på en pressekonferanse lørdag.

Åtte studenter og en lærer ble drept da Mercer åpnet ild i et klasserom på høgskolen torsdag. Massakren har ført til ny debatt om de liberale våpenlovene i USA.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus