Meny

Ronaldo, Neuer og Messi kjemper om gullballen

Lionel Messi kjemper sammen med Manuel Neuer og Cristiano Ronaldo om å bli årets spiller i verden. Foto: Heino Kalis (Reuters)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Manuel Neuer ble mandag nominert til de tre siste spillerne som kjemper om å bli verdens beste fotballspiller i 2014.

Hvem som vinner av trioen blir offentliggjort på utdelingen av Ballon d'Or i Zürich 12. januar.

Portugisiske Ronaldo får muligheten til å forsvare tittelen han vant i fjor. Det var annen gang han fikk prisen, første gang var i 2008. Han var sterkt delaktig i Real Madrids triumf i mesterligaen forrige sesong der han totalt scoret 17 mål.

Les også: Messi får gate oppkalt etter seg

Argentinske Messi har vunnet kåringen fire ganger, men har i 2014 ikke vunnet en eneste tittel verken med Barcelona eller Argentina.

Den tyske keeperen Neuer har fått oppmerksomhet for sitt strålende og offensive målvaktsspill det siste året. Prestasjonene har blitt belønnet med en mulighet til å bli årets spiller i verden.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus