Zlatans måldobbel holdt ikke for PSG

Zlatan Ibrahimovic brente et straffespark, men scoret to ganger da tittelholder Paris Saint-Germain serieåpnet med 2-2 borte mot Reims i Ligue 1 fredag kveld.

Det ble en hendelsesrik kveld for den svenske stjernespilleren. Zlatan har dominert den franske toppfotballen de to sesongene han har spilt der, og fredag fortsatte han i kjent stil.

Seks minutter var spilt da PSG-spissen fant rom og satte ballen under Reims-keeper Johny Placide etter bra forarbeid av Javier Pastore.

Men like typisk som Zlatan-scoringer er det at storlaget fra Paris sliter i starten av sesongen. Siden klubbens qatarske eiere startet sin storsatsing for fire år siden, har ikke PSG vunnet i serieåpningen en eneste gang.

Og ved pause fredag var Reims foran. Prince Oniangue og Antoine Devaux hadde vendt kampen etter at Zlatan brente et straffespark.

Svensken gjorde det godt igjen etter en drøy times spill da han lurte Placide på nytt, også da på pasning fra Pastore. Keeperen slo ballen over egen linje før Edinson Cavani sikret scoringen ved å sette den inn på nytt.