Én omkommet - to alvorlig skadd i trafikkulykke på Dombås

En person mistet livet og to ble kritisk skadd i ulykken ved Dombås tirsdag. Foto: Maria Kampesæter Kleiven (Vigga / NTB scanpix)
En person mistet livet og to ble kritisk skadd i ulykken ved Dombås tirsdag. Foto: Maria Kampesæter Kleiven (Vigga / NTB scanpix)

Én person omkom og to ble kritisk skadd i en trafikkulykke på E6 i Dombåsbakkene sør for Dombås sentrum tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble varslet om ulykken like over klokka 20 tirsdag kveld. Et vogntog og en personbil hadde kollidert. En person omkom på stedet, mens to andre i personbilen ble fraktet med luftambulanse til sykehus.

– En ble fløyet direkte fra Dombås til St. Olavs hospital i Trondheim, den andre ble først kjørt av gårde og senere flyttet over i luftambulanse, sier operasjonsleder Arvid Røste i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB.

Omstendighetene på ulykkesstedet var først svært uoversiktlige. Alle nødetater rykket ut til stedet, og ulykkesgruppa hos Statens vegvesen ble varslet.

– Politiet mangler sikker identifisering på en av personene fra personbilen, og det arbeides med å varsle de pårørende vi vet om, sier Røste.

Han sier det dreier seg om lokal personbil som var involvert i kollisjonen. Sjåføren i det norskregistrerte vogntoget var fysisk uskadd etter ulykken, men ble tatt hånd om av helsepersonell. Politiet kunne ikke si noe om årsaken til ulykken tirsdag kveld, men sier at det var et tynt lag nysnø og nullføre på den aktuelle strekningen.

E6 mellom Otta og Dombås ble stengt som følge av ulykken, melder Statens vegvesen som oppfordret trafikanter til å bruke riksvei 3 i stedet for E6 tirsdag kveld.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus