Zuccarello åpnet scoringskontoen

Zuccarello, her fotografert etter en scoring mot Los Angeles Kings i februar. Foto: Adam Hunger-USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello fikk en pangstart på NHL-sesongen i rivaloppgjøret mot New York Islanders. Da det gjensto litt under fire minutter av andre periode scoret han sitt første mål for sesongen da han økte ledelsen til 2-0 for Rangers.

– Det er vel første gang jeg har startet med et mål. Det er jo positivt, sier Zuccarello til NTB etter kampen.

Målet kom med litt hjelp fra Islanders Ryan Strome. Zuccarello prøvde en pasning, men pucken traff Strome og endret retning. Jaroslav Halak i Islanders-buret var sjanseløs.

– Jeg prøvde å sentre. Da går den inn i ny og ne. Det var vel ikke så mye annet jeg gjorde der ute, sier Zuccarello.

Rangers endte opp med å vinne kampen 5-3 over erkerivalen fra Brooklyn.

Pangstart

Nordmannen har hatt en tendens til å starte en sesong svakt, men komme sterkere på slutten. I 2013 ble han blant annet benket etter å ha gått poengløs i de første åtte kampene.

– Det er alltid ålreit. Det viktigste er jo at man vinner kampen og får litt selvtillit forhåpentligvis, sier Zuccarello.

Det ble en overbevisende seier for blåtrøyene mot erkerivalen New York Islanders. Etter Zuccarellos mål kom Islanders kjapt tilbake med scoringer av Nick Leddy og Cal Clutterbuck.

Men Chris Kreider ga Rangers en ny ledelse halvveis ut i siste periode. Etter scoringer av Brandon Pirri og JT Miller var kampen avgjort, selv om Brock Nelson ga bortelaget et trøstemål.

– Det kommer aldri til å være perfekt så tidlig i sesongen. Alt i alt må vi være fornøyd, sier Zuccarello.

Debutanter

Årets utgave av New York Rangers har endret seg kraftig. I nattens kamp var det hele sju debutanter på isen, og hele fem av dem gjorde poeng. Brandon Pirri scoret det viktige 4-2 målet i overtall i sluttminuttene av kampen.

– De var gode. Jeg synes alle rekkene i dag gjorde en solid jobb. Jeg tror vi har fire bra rekker, sier Zuccarello.

New York spiller sin første bortekamp for sesongen natt til søndag mot St. Louis Blues.