Meny

Må ha dagen og litt flaks mot Tsjekkia

Brødrene Ken André og Mathis Olimb har storspilt for Norge i VM så langt. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norge har helt klart muligheten til å få «bonus»-poeng mot Tsjekkia i kampen om en kvartfinaleplass i ishockey-VM.

Ken André Olimb har i rekke med broren Matthis og Mats Rosseli Olsen levert storspill og vært en stor trussel for motstanderne i kampene mot Sveits og Kasakhstan.

Fra å være langt nede etter tap i åpningen mot Danmark er faktisk muligheten for en ny kvartfinale til stede for Roy Johansens utvalgte igjen. I den kampen kan poeng mot Tsjekkia være gode å ha.

– Vår sjanse ligger i at vi må være tette bakover, ha litt flaks og håpe at det er vi som har dagen. Tsjekkerne er bestandig gode og stabile i sitt spill, så vi får nok ikke ha pucken så mye som i kampen mot Kasakhstan, sier Ken André Olimb til NTB.

Tsjekkia har bare tre spillere fra NHL, men størsteparten av troppen kommer fra spill i KHL.

Tsjekkerne åpnet sitt VM med en solid 3-0-seier over vertene Russland. De ledet også 2-0 over Latvia i den neste kampen, men mistet ett poeng da kampen ble avgjort til tsjekkernes fordel først på overtid. Sverige ble også slått m (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus