Meny

Ingen overraskelser på herrenes stafettlag

Johannes Thingnes Bø (t.v.), Tarjei Bø, Emil Hegle Svendsen og Ole Einar Bjørndalen skal gå lørdagens stafett. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Einar Bjørndalen, Emil Hegle Svendsen, Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø går som ventet VM-stafetten i skiskyting, men rekkefølgen blir ikke offentliggjort ennå.

Oppsettet av laget blir ikke kjent før den offisielle fristen for innsending av laget går ut klokken 17.30 fredag. Landslagstrener Egil Gjelland vil ikke røpe noen ting.

– Vi har et godt stafettlag, og jeg tror vi har en god mulighet. Vi har diskutert dette og synes det er rett å gjøre det slik, sa landslagstrener Gjelland på en pressekonferanse fredag.

Les også: Bjørndalen hyllet av sine egne

Selv ville ikke utøverne røpe om de har hadde fått beskjed om hvilken etappe de går, men har fått sagt sitt i utvelgelsen til Gjelland.

– Vi har tanker og ønsket om det selv. Vi er ganske direkte mot hverandre om hva den andre kan prestere. Det er ganske klar tale om hva vi synes bør være oppsettet, men det er treneren som bestemmer og vi har 100 prosent tiltro til at han tar rett avgjørelsen, sa storebror Bø.

Les også: Eckhoff og Bjørndalen ble feiret i Holmenkollen

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus