Avalanche vant borte mot Oilers

Avalanche, her ved Jack Skille (t.v.) var ett strå hvassere enn Oilers og Justin Schulz lørdag. Foto: Perry Nelson / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Edmonton (NTB): Andreas Martinsen og Colorado Avalanche kunne reise hjem med to nye poeng i bagasjen etter å ha slått Edmonton Oilers borte lørdag.

Det var riktignok vertene som satte inn det første målet. Det kom ved Taylor Hall etter drøyt sju minutters spill i den første perioden. Fire minutter senere utlignet John Mitchell, og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

I andre periode sørget Barrie Tyson for at Avalanche gikk opp i føringen, da han satte inn 2-1 etter bare halvannet minutt. Det var den eneste scoringen i perioden.

Etter den andre hvilen var det igjen Tyson som tok initiativet. Snaut fire minutter ut i den siste perioden la han på til 3-1. Da det gjensto snaut to minutter på klokken, reduserte Benoit Pouliot for canadierne. Edmonton tok ut keeper Cam Talbot på slutten i et siste forsøk på å utligne og presse kampen over i overtidsspill. Det holdt ikke, og 3-2 ble resultatet til slutt.

Andreas Martinsen var ikke involvert i noen av scoringene, og han pådro seg heller ingen utvisninger i lørdagens kamp. Han fikk 10.39 minutter på isen i Edmonton. (©NTB)