Avalanche vant borte mot Oilers

Avalanche, her ved Jack Skille (t.v.) var ett strå hvassere enn Oilers og Justin Schulz lørdag. Foto: Perry Nelson / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix
Avalanche, her ved Jack Skille (t.v.) var ett strå hvassere enn Oilers og Justin Schulz lørdag. Foto: Perry Nelson / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Edmonton (NTB): Andreas Martinsen og Colorado Avalanche kunne reise hjem med to nye poeng i bagasjen etter å ha slått Edmonton Oilers borte lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var riktignok vertene som satte inn det første målet. Det kom ved Taylor Hall etter drøyt sju minutters spill i den første perioden. Fire minutter senere utlignet John Mitchell, og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

I andre periode sørget Barrie Tyson for at Avalanche gikk opp i føringen, da han satte inn 2-1 etter bare halvannet minutt. Det var den eneste scoringen i perioden.

Etter den andre hvilen var det igjen Tyson som tok initiativet. Snaut fire minutter ut i den siste perioden la han på til 3-1. Da det gjensto snaut to minutter på klokken, reduserte Benoit Pouliot for canadierne. Edmonton tok ut keeper Cam Talbot på slutten i et siste forsøk på å utligne og presse kampen over i overtidsspill. Det holdt ikke, og 3-2 ble resultatet til slutt.

Andreas Martinsen var ikke involvert i noen av scoringene, og han pådro seg heller ingen utvisninger i lørdagens kamp. Han fikk 10.39 minutter på isen i Edmonton. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus