Norwich avsluttet året med seier

Norwich vant 2-0 hjemme over Aston Villa.
Norwich vant 2-0 hjemme over Aston Villa. Foto: Alan Walter / Reuters

Alexander Tettey og hans Norwich spilte ingen stor kamp, men innsatsen var likevel nok til å slå bunnlaget Aston Villa med 2-0 mandag.

Jonny Howson straffet gjestene etter 17 minutter på en giftig kontring da han banket ballen i mål på hel volley. Fram til målet hadde Aston Villa dominert på Carrow Road.

– Å få med oss tre poeng var førsteprioritet, sa Norwich-manager Alex Neil.

Kampbildet holdt seg utover i kampen. Lagene tok aldri de helt store sjansene til å trykke på framover. Howson var nær ved å gi 2-0 tidlig etter hvilen, men denne gangen gikk skuddet like utenfor målet.

– I disse type kamper er det så mye press på spillerne. Vi fikk resultatet vi trengte, så jeg er fornøyd, sa Neil.

Fire minutter før slutt ble kampen definitiv avgjort. En Villa-spiller mistet ballen på vei framover. Norwich stormer i angrep og den giftige langpasningen fant Dieumerci Mbokanis hode foran mål og kampen var kjørt.

– Jeg er glad på spillernes vegne. De har jobbet ekstremt hardt dette året. Vi vet at vi har kunne gjort det bedre i de 19 kampene, så forhåpentlig vil vi gjøre det bedre i de neste 19 kampene. Hvis vi gjør det bedre, vil vi klare oss, sa Neil.

Aston Villa starter det nye året på bunnen av tabellen med sine åtte poeng. Laget har elleve poeng opp til Swansea på sikker plass. Norwich har så langt sanket 20 poeng.