Roma slo følge med Barcelona

Roma spilte mot BATE Borisov.
Roma spilte mot BATE Borisov. Foto: Gabriel Bouys / Afp

Romas 0-0 hjemme mot BATE Borisov var akkurat nok til å sende dem videre til åttedelsfinalen i mesterligaen.

Det var nok fordi Barcelona og Leverkusen spilte 1-1 i den andre kampen i gruppa. Dermed gikk Roma videre på bekostning av tyskerne på innbyrdes oppgjør, og Leverkusen må nøye seg med spill i europaligaen.

Roma vant 3-2 hjemme mot Leverkusen, mens det ble 4-4 mellom lagene i Tyskland.

– Jeg er sjokkert over at vi ikke vant denne kampen. Det at BATE ikke klarte å slå Roma gjorde det hele tragisk for vår del, sa Leverkusen-trener Roger Schmidt til UEFAs hjemmeside.

Barcelona var allerede videre før onsdagens oppgjør i Tyskland.

Lionel Messi var med i startoppstillingen på et redusert Barcelona, og han gjorde også 1-0 etter 20 minutters spill. Leverkusen utlignet bare tre minutter senere, og den tidligere Manchester United-spilleren Javier Hernández utlignet. Flere mål ble det ikke i kampen.