Casemiro så rødt da Manchester United spilte 0-0 hjemme mot tabelljumbo Southampton

Casemiro tok til tårene da han ble utvist mot Southampton. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB. Foto: NTB

Manchester United har fått det tøft i ligaen i det siste og klarte heller ikke å overliste tabelljumbo Southampton på hjemmebane. Kampen endte 0-0.

Manchester Uniteds håp om å klatre opp i tittelkampen begynner dermed å svinne hen. Rødtrøyene har elleve poeng opp til byrival Manchester City på 2.-plass og 16 poeng opp til serieleder Arsenal. United har riktignok én kamp mindre spilt.

Vertene fikk alt annet enn en optimal første omgang på Old Trafford. Både Marcus Rashford og Wout Weghorst hadde bommet på to store sjanser, før Casemiro satte inn en grisetakling på Carlos Alcaraz.

Anthony Taylor viste først brasilianeren det gule kortet, men etter en sjekk på VAR-skjermen ble Casemiro sendt i dusjen allerede etter 33 minutter.

Det betyr at «De røde djevlene» må klare seg uten midtbanespilleren de neste fire kampene ettersom det er hans andre røde for sesongen.

I den perioden venter Fulham hjemme (FA-cupen), Newcastle borte, før to strake hjemmekamper mot Brentford og Everton.

Etter hvilen tok Southampton styringen og skapte flere store sjanser, men heller ikke gjestene fikk ballen i mål.

I siste seriekamp fikk United rundjuling av erkerival Liverpool da de tapte 0-7 på bortebane. I mellomtiden har de imidlertid slått spanske Betis 4-1 hjemme i europaligaen.