Strand Larsen nær scoring da Celta Vigo tapte stort

Jørgen Strand Larsen fikk sjansen fra start for Ceta Vigo lørdag. Foto: Lise Åserud / NTB Foto: NTB

Jørgen Strand Larsen fikk sjansen fra start og kunne fått sin første La Liga-scoring, men måtte i stedet se Celta Vigo tape 1-4 for Atlético Madrid lørdag.

Den norske fotballproffen ble hentet til Celta Vigo fra nederlandske Groningen i sommer. Lørdag fikk han sjansen i startoppstillingen for første gang.

Det kunne endt med umiddelbar suksess. Kampen var knapt i gang da Strand Larsen kom alene med Atletico-keeper Ivo Grbic. Celta-spissen forsøkte en vipp, men sisteskansen fikk opp en hånd og avverget.

Det ble den første av flere gode målsjanser Strand Larsen kom til. Ved to anledninger møtte han gode innlegg foran mål og sendte ballen utenfor lengste stolpe.

Mens den tidligere Sarpsborg-spilleren gikk målløs av banen, ble det scoringsfest i motsatt ende av banen. Argentineren Angel Correa sendte hjemmelaget i ledelsen allerede etter ni minutter. Det ble første omgangs eneste fulltreffer.

Fem minutter etter hvilen doblet Rodrigo de Paul til 2-0, før belgieren Yannick Carrasco scoret kampens tredje på en fenomenal enkeltmannsprestasjon.

20-åringen Gabriel Veiga reduserte for Celta, men deretter satte vertene inn mål nummer fire. Det ble kreditert som et selvmål.