LSK vant dødballfesten i Sandefjord

Lillestrøm kunne juble for tre scoringer i den første omgangen mot Sandefjord.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Foto: NTB

Lillestrøm gikk seirende ut av eliteserieduellen mot Sandefjord med 4-1. Fire av kampens fem mål ble scoret på dødball.

Trepoengeren gjør at de gulkledde overnatter på tabelltoppen. LSK står med seks seirer og to uavgjorte og er eneste lag i ligaen som har unngått tap så langt.

Tre av LSKs fire mål kom på dødball.

– Vi har blitt et lite dødball lag, kan du si. Det er bare deilig. Vi har mange store gutter inne i boksen. Det er helt nydelig, sa Lillestrøms midtstopper Espen Garnås til Discovery.

Sandefjords Jesper Taaje stanget Sandefjord i føringen før fire minutter var spilt. Like etter utlignet LSK på corner. Espen Garnås headet via Sandefjords Philip Slørdahl og i mål.

Jacob Storevik scoret Sandefjords andre selvmål før Igoh Ogbu headet inn 3-1 like før pause. Akor Jerome Adams la på til 4-1en halvtime før slutt, kampens eneste mål i åpent spill.

Lillestrøm møter Vålerenga onsdag, mens Sandefjord skal spille mot Odd.