Målløst mellom Rosenborg og Molde

Stefano Vecchia skapte sjanser for Rosenborg, men greide ikke omsette de i scoring mot Molde. Foto: Ole Martin Wold / NTB Foto: NTB

Begge lag skapte sjanser, men ingen fikk ballen i mål på godkjent vis, og det endte 0-0 mellom Rosenborg og Molde i Eliteserien søndag.

Dermed fortsetter den ubeseirede ligastarten for Rosenborg. De har nå en seier og tre uavgjortkamper. Molde på sin side greide ikke å slå tilbake etter overtidstapet for Lillestrøm sist.

Moldes Martin Linnes var den eneste som fikk ballen i mål, men scoringen på overtid ble korrekt avblåst for offside.

Ola Brynhildsen kom til flere sjanser, men fikk ikke uttelling for gjestene. Han fikk en stor mulighet etter drøyt 80 minutter da han kom så å si helt alene mot RBK-keeper André Hansen. Han prøvde å finne det borterste hjørnet, men ballen snek seg rett utenfor stolpen.

Han var også involvert i en straffesituasjon 20 minutter før slutt, men fikk ikke gehør av dommeren da han mente seg felt av Markus Henriksen.

For Rosenborg var det Stefano Vecchia som var nærmest etter en times spill, men svensken fikk ikke avsluttet da han fikk ballen alene foran mål.

Det var drøyt 14.000 tilskuere på plass på Lerkendal for å se bataljen, og det var et tøft oppgjør de oppmøtte fikk se.

Molde tar imot Viking i neste kamp, mens Rosenborg møter Strømsgodset borte.