Nettavisen: RBK nær enig med Milojevic om trenerjobben

Hammarby-trener Milos Milojevic under fotballkampen i Allsvenskan mot Mjällby på Strandvallen i november. Foto: Patric Söderström / TT / NTB
Hammarby-trener Milos Milojevic under fotballkampen i Allsvenskan mot Mjällby på Strandvallen i november. Foto: Patric Söderström / TT / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Serberen Milos Milojevic skal ha blitt tilbudt jobben som trener for Rosenborg. Bodø/Glimts Kjetil Knutsen skal ha takket nei til den samme jobben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nettavisen erfarer at trønderne er i forhandlinger om å kjøpte 39-åringen fri fra kontrakten med Hammarby. Nettavisen og Nidaros erfarer at Knutsen har takket nei til stillingen.

– Det har jeg ingen kommentar til, sier styreleder Ivar Koteng til Nettavisen om det medfører riktighet at de har blitt informert om at Kjetil Knutsen har takket nei til klubben.

Han vil heller ikke kommentere om Rosenborg har kommet til enighet med en annen kandidat eller er i forhandlinger med en utenlandsk klubb om å kjøpe noen fri.

– Vi har et berettiget håp om å være på plass til jul. Vi skal ha et møte i dag, men ikke med noen konkrete, sier Koteng videre til Nettavisen.

Heller ikke Rosenborgs sportslige leder MIchael Dorsin ønsker å kommentere saken.