Guro Reiten med ett mål og fire målgivende pasninger i 7-0-seier over Albania

Guro Reiten hadde mål og målgivende pasninger i seiere mot Albania torsdag. Her fra en kamp mot Belgia i oktober. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Guro Reiten bidro med både mål og målgivende pasninger da Martin Sjögrens kvinner slo Albania med komfortable 7-0 i VM-kvalifiseringen i fotball torsdag.

Etter drøye 20 minutter med et stort norsk overtak var Guro Reiten litt heldig med en pasning til Frida Maanum. Arsenalspilleren gjorde ingen feil og nettet sikkert.

Etter en times spill var det Reitens tur til å finne nettmaskene. Hun banket inn et frispark fra 16 meter til 2-0.

Kort etter la Chelsea-spilleren en corner som havnet hos Maria Thorisdottir som hadde dukket opp på bakre stolpe.

18 minutter før slutt var Reiten på farten igjen. Denne gangen fant hun innbytter Karina Sævik foran mål. Sævik headet inn 4-0. Kort etter fikk Maanum god tid til å stille inn siktet og gjorde 5-0 med lavt skudd nede i hjørnet.

Vilde Hasund erstattet Maanum mot slutten av kampen og hadde ikke vært mange minutter banen før hun satte 6-0-målet. Sju minutter før slutt var Reiten nok en gang framme og assisterte på Elisabeth Terlands 7-0-mål.

Norge fører an i Gruppe F med 13 poeng på fem kamper. Belgia som tapte 0-4 for Norge slo Armenia med hele 19-0.

Polen slo Kosovo med 2-1 på bortebane og holder annenplassen i gruppen foran Belgia.