Ny skandalekamp i fransk fotball: Marseille-spillerne nektet å fortsette

Dimitri Payet er for annen gang i høst truffet av en flaske under en fotballkamp. Foto: Laurent Cipriani / AP / NTB
Dimitri Payet er for annen gang i høst truffet av en flaske under en fotballkamp. Foto: Laurent Cipriani / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Storkampen mellom Lyon og Marseille i fransk fotball måtte søndag kveld stanses og utsettes etter at hjemmefansen kastet en flaske på Marseilles Dimitri Payet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyser stadionspeakeren i Lyon etter at tilskuerne og Lyon-spillerne først fikk beskjed om at kampen skulle fortsette.

Marseille-spillerne nektet å entre banen igjen etter at det ble gitt klarsignal for dette i 22.05-tiden søndag, og snaut 40 minutter senere kom beskjeden om at kampen blir utsatt.

Bakgrunnen for kaoset var at hjemmefansen bare etter et drøyt minutts spill i storkampen kastet en flaske på Marseille-spiller Dimitri Payet. Det skjedde da gjestene fikk corner, og Payet gikk i bakken ved hjørneflagget og ble liggende etter å ha fått flasken i hodet.

Medisinsk mannskap ble ropt bort til Payet, mens dommeren ga alle spillerne beskjed om å gå inn i garderoben. Noen minutter senere reiste Marseille-spilleren seg med bandasje rundt hodet.

Det er ikke første gang denne sesongen at flaskekasting mot Payet har stoppet en kamp i Ligue 1. I august var det Nice-fansen som kastet en flaske på Marseille-vingen, og det brøt ut tumulter og banestorming da han kastet flasken tilbake mot hjemmesupporterne.