Ny skandalekamp i fransk fotball: Marseille-spillerne nektet å fortsette

Dimitri Payet er for annen gang i høst truffet av en flaske under en fotballkamp. Foto: Laurent Cipriani / AP / NTB
Dimitri Payet er for annen gang i høst truffet av en flaske under en fotballkamp. Foto: Laurent Cipriani / AP / NTB Foto: NTB

Storkampen mellom Lyon og Marseille i fransk fotball måtte søndag kveld stanses og utsettes etter at hjemmefansen kastet en flaske på Marseilles Dimitri Payet.

Det opplyser stadionspeakeren i Lyon etter at tilskuerne og Lyon-spillerne først fikk beskjed om at kampen skulle fortsette.

Marseille-spillerne nektet å entre banen igjen etter at det ble gitt klarsignal for dette i 22.05-tiden søndag, og snaut 40 minutter senere kom beskjeden om at kampen blir utsatt.

Bakgrunnen for kaoset var at hjemmefansen bare etter et drøyt minutts spill i storkampen kastet en flaske på Marseille-spiller Dimitri Payet. Det skjedde da gjestene fikk corner, og Payet gikk i bakken ved hjørneflagget og ble liggende etter å ha fått flasken i hodet.

Medisinsk mannskap ble ropt bort til Payet, mens dommeren ga alle spillerne beskjed om å gå inn i garderoben. Noen minutter senere reiste Marseille-spilleren seg med bandasje rundt hodet.

Det er ikke første gang denne sesongen at flaskekasting mot Payet har stoppet en kamp i Ligue 1. I august var det Nice-fansen som kastet en flaske på Marseille-vingen, og det brøt ut tumulter og banestorming da han kastet flasken tilbake mot hjemmesupporterne.

Personvernpolicy