Rulleskiskyting: Eckhoff inn til suveren NM-tittel

Tiril Eckhoff var best på søndagens fellesstart i NM i rulleskiskyting. Her er hun fra Blinkfestivalen i fjor. Foto: Carina Johansen / NTB
Tiril Eckhoff var best på søndagens fellesstart i NM i rulleskiskyting. Her er hun fra Blinkfestivalen i fjor. Foto: Carina Johansen / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tiril Eckhoff fikk ned alle blinkene og tok en klar NM-seier på søndagens fellesstart i rulleskiskyting. Hun slo Marte Olsbu Røiseland med 21,9 sekunder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire perfekte serier ga den regjerende verdenscupvinneren en strålende dag i Lillehammer. Samtidig fikk Eckhoff en opptur etter tre bom og 8.-plass på NM-sprinten.

Olsbu Røiseland måtte to ganger i strafferunden etter andre skyting. Det ga et gap til lagvenninnen som aldri ble tettet.

Den siste pallplassen gikk til Karoline Knotten. Hun fikk to bom på siste skyting og var i mål 1.00,4 bak Eckhoff.

Lørdag ble Ingrid Landmark Tandrevold norgesmester i sprint, men på fellesstarten var hun ikke i nærheten. Hun fikk løpet ødelagt tidlig med to strafferunder, og det ble også én bom på hver av de tre siste skytingene. Tandrevold endte på 14.-plass og ble slått med 2.36,5 minutter.