Kamara og Glesnes på scoringslisten i MLS

Ola Kamara vartet opp med to scoringer for DC United torsdag. Foto: Jim Rassol / AP / NTB Foto: NTB

Både Ola Kamara og Jakob Glesnes kunne juble for mål og tre poeng for sine lag i nattens MLS-kamper. Førstnevnte vartet opp med to scoringer for DC United.

Kamara sendte DC United i ledelsen etter 19 minutter borte mot Columbus Crew. Lagkamerat Yordy Reina scoret til 2-0 før Kamara fikk en ny scoringsmulighet på overtid i 1. omgang. Han satte et straffespark i mål, og er dermed oppe i åtte mål hittil i årets sesong.

Columbus Crew gjorde det spennende etter at de reduserte til 2-3 i løpet av 2. omgang, men Reina avgjorde kampen med sitt andre mål drøyt kvarteret før slutt.

I Philadelphia var det også en nordmann som startet ballet. Jakob Glesnes steg til værs og stanget Philadelphia Union i ledelsen hjemme mot Toronto FC etter tolv minutter spill.

Midtstopperen var også solid bakover i det som endte med 3-0-seier til Glesnes' lag.

Ronny Deila og hans New York City var på besøk hos Chicago Fire. Der endte det målløst etter at Keaton Parks ble utvist for Deilas lag et drøyt kvarter før slutt.