Billettløse fans kom seg inn på Wembley

Sperringer ble tråkket ned utenfor Wembley da billettløse tilhengere prøvde å komme seg inn på Wembley for å se EM-finalen. Foto: David Cliff, AP / NTB
Sperringer ble tråkket ned utenfor Wembley da billettløse tilhengere prøvde å komme seg inn på Wembley for å se EM-finalen. Foto: David Cliff, AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En flokk billettløse fotballtilhengere stormet sperringer i håp om å tvinge seg adgang til Wembley før EM-finalen. Noen av dem greide det.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Først meldte både arrangøren og politiet at ingen greide å ta seg inn, men inne på arenaen var det tydelig at det var tilskuere som ikke hadde plasser å gå til.

– Det var en svikt i sikkerheten, og en liten gruppe greide å komme seg inn på stadion, sa Wembley Stadium i en uttalelse.

Det ble opplyst at vakter var i sving for å vise billettløse tilskuere ut.

– Alle som er inne på stadion uten billett vil bli kastet ut, sto det.

Tidligere meldte flere medier at hundrevis av personer tok seg forbi vakter og sperringer i 18-tiden lokal tid, to timer før avspark mellom England og Italia.

Uefa bekreftet at personer hadde forsert den ytre sikkerhetsbarrieren rundt Wembley, men hevdet at de ikke greide å ta seg inn på stadion.

– Sikkerhetstiltak ble hurtig aktivert i de berørte områdene, og ingen personer uten billett tok seg inn på stadion, sa en talsperson for Wembley til BBC. Dette ble altså senere korrigert.

Det tillates om lag 67.000 tilskuere på Wembley i EM-finalen.