Henderson: – Vi liker det ikke og vi ønsker det ikke

Liverpool-kaptein Jordan Henderson (til v.) har kalt inn de andre klubbkapteinene i Premier League til møte onsdag om Super League-situasjonen. Foto: Jon Super, AP / NTB
Liverpool-kaptein Jordan Henderson (til v.) har kalt inn de andre klubbkapteinene i Premier League til møte onsdag om Super League-situasjonen. Foto: Jon Super, AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpool-kaptein Jordan Henderson har kalt inn de andre Premier League-klubbenes kapteiner til et krisemøte onsdag om Super League-planene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tirsdag kveld la han ut en melding på sin Twitter-konto om superligaplanene, åpenbart på vegne av Liverpool-spillerne.

– Vi liker det ikke, og vi vil ikke at det skal skje. Dette er vår felles holdning. Vårt engasjement for denne fotballklubben og dens tilhengere er absolutt og ubetinget, skrev han.

Liverpool er en av seks PL-klubber som har sluttet seg til de omstridte planene. Ligaens 14 andre klubber var onsdag i møte om situasjonen og ble enige om å bekjempe utbryterplanene med alle midler.

Tirsdag kveld ble Manchester City første engelske klubb som offisielt trakk seg fra prosjektet, mens Chelsea også skal ha kommet til samme beslutning.

Henderson har også tidligere kalt inn til møter mellom Premier League-kapteinene, og i fjor var han initiativtaker da spillerne under den første nedstengningen under koronapandemien satte i gang en innsamlingsaksjon som ga millioner av pund til det britiske helsevesenet.