Topp-4-plassen i fare for Juventus etter nytt tap

Artikkelen fortsetter under annonsen

Juventus kan trolig gi opp håpet om en Serie A-tittel nummer ti på rad etter 0-1 mot Atalanta søndag. Nå blir det kamp om å berge plass i Champions League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndagens tap gjør at Juventus, med en kamp mer spilt, er tolv poeng bak Inter på topp. Med kun sju kamper igjen å spille, må det et mirakel til hvis Juventus skal passere Inter, Milan og Atalanta på tredjeplass.

Ned til Napoli på femteplass er det bare to poeng. Napoli stoppet søndag Inters 11 kamper lange seiersrekke med 1-1. Christian Eriksen berget med sitt første seriemål uavgjort for Inter, som er ni poeng foran serietoer Milan.

Juventus har bare vunnet en av de fire siste kampene. Søndag måtte klubben klare seg uten en skadd Cristiano Ronaldo. Ingen av lagene skapte noe særlig før kampen ble avgjort tre minutter før full tid.

Da fyrte Ruslan Malinovskji av fra distanse, og ballen gikk i mål etter en styring fra Alex Sandro.

– De var heldige med det sene målet. Det er skuffende. Vi kunne ha fått med oss minst ett poeng, sa Juventus-trener Andrea Pirlo.

Etter tapet er det også klart at Atalanta har fordelen hvis de to klubbene ender på lik poengsum og må skilles på innbyrdes oppgjør.