Morata-show sikret Juventus viktig seier

Álvaro Morata var involvert i det meste da Juventus tok en viktig 3-1-seier hjemme mot Lazio. En assist og to mål ble fasit for Morata.

Juventus har ikke råd til å rote bort noen poeng i forsøket på å ta klubbens tiende Serie A-tittel på rad. Inter på topp har et forsprang på sju poeng ned til Juventus på tredje.

Lørdag startet det i motbakke for Juventus, Joaquin Correa ga Lazio en tidlig ledelse etter 14 minutter. Så startet Morata og Juventus opphentingen.

Den spanske spissen var først servitør med en flott målgivende pasning til Adrien Rabiot som ordnet 1-1 før pause, før Morata scoret to kjappe selv i andre omgang, det siste på straffespark.

Seriens toppscorer Cristiano Ronaldo startet kampen på benken, men ble byttet inn 20 minutter før full tid, uten å klare å på sin målstatistikk.