Zuccarello tilbake for Wild med tap

Minnesota Wild-spiller Mats Zuccarello var tilbake på isen i NHL etter å ha vært ute med skade siden i fjor. Foto: Fredrik Hagen / NTB Foto: NTB

Mats Zuccarello gjorde skadecomeback i NHL da Minnesota Wild tapte 0-4 for Los Angeles Lakers på bortebane.

Mats Zuccarello hadde ikke spilt en eneste kamp denne sesongen etter at opererte en håndleddsskade etter NHL-sluttspillet i fjor.

Han sto 13 minutter på isen og fikk registrert to skudd på mål, men ingen av Wild-spillerne klarte å få pucken bak Kings-målvakten Jonathan Quick denne gangen.

Hjemmelagets mål kom ved Jaret Anderson-Dolan tidlig i 1. periode, mens Trevor Moore gjorde 2-0 i midtperioden. Dustin Brown satte 3–0 mot slutten av kampen Drew Doughty fastsatte sluttresultatet i åpent mål.

Zuccarello var ikke på isen ved noen av målene.

Det var nordmannens 577. kamp i grunnspillet. Han står med 129 mål og 263 målgivende pasninger. Zuccarello har også 77 kamper i sluttspillet og har scoret 15 ganger.