Midtsjø og Larsen scoret i Nederland

Fredrik Midtsjø scoret for AZ Alkmaar lørdag. Foto: Berit Roald / NTB
Fredrik Midtsjø scoret for AZ Alkmaar lørdag. Foto: Berit Roald / NTB Foto: NTB scanpix

Fredrik Midtsjø og Jørgen Strand Larsen scoret hvert sitt mål i uavgjorte kamper i nederlandsk æresdivisjon fotball lørdag. Larsen noterte også en assist.

Midtsjø sto for gjestenes mål da AZ Alkmaar spilte 1-1 borte mot Zwolle. Han scoret utligningsmålet i det 67. minutt. Han spilte hele kampen, mens Håkon Evjen var ubenyttet reserve.

Jørgen Strand Larsen bidro med assist da Patrick Joosten ga Groningen ledelsen i bortekampen mot Utrecht. Fem minutter senere, i det 21. minutt, scoret han selv 2-0-målet. Likevel ble det ikke seier. Hjemmelaget reduserte før pause og utlignet til 2-2 i fjerde overtids minutt.

Larsen spilte hele kampen. Han er oppe i seks seriemål denne sesongen, mens Midtsjø har to.

AZ Alkmaar er på femteplass, seks poeng bak serieleder Ajax. Groningen er nummer seks ytterligere poenget bak.