Kjetil Rekdal ansatt som HamKam-trener

Kjetil Rekdal er klar for HamKam. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Kjetil Rekdal er klar for HamKam. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kjetil Rekdal blir ny hovedtrener i 1.-divisjonsklubben HamKam.

Det bekrefter klubben selv i en pressemelding lørdag kveld.

– Vi har hatt en ekstremt krevende sesongstart og har erkjent at vi har behov for å styrke trenerteamet. Derfor er vi veldig godt fornøyd med å ha fått på plass en kapasitet som Kjetil. Vi mener han er rett mann til å lede spillergruppa og trenerteamet oppover både på tabellen og fotballmessig. Vi vet at Kjetil trives aller best under press og mener han er perfekt for jobben i HamKam akkurat nå, sier daglig leder John Anders Rise i en uttalelse.

HamKam er tabelljumbo i 1. divisjon etter ni spilte kamper.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden