Barcelona-presidenten sikker på at Messi blir

Alt har ikke gått på skinner for Lionel Messis Barcelona i år. Likevel tror presidenten i Barcelona at stjernen blir i klubben.
Alt har ikke gått på skinner for Lionel Messis Barcelona i år. Likevel tror presidenten i Barcelona at stjernen blir i klubben. Foto: Joan Monfort / AP

Lionel Messis kontrakt utløper neste år, men president i Barcelona Josep Maria Bartomeu er ikke redd for at superstjernen drar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Messi har sagt mange ganger at han vil avslutte karrieren her, og jeg er ikke i tvil om at han vil signere en ny kontrakt, sier Bartomeu til den spanske avisen Mundo Deportivo.

Argentinerens kontrakt utløper i 2021. Skulle superstjernen velge å dra, markerer det slutten på 16 år med storspill for Barcelonas A-lag.

Messi har ikke vært fornøyd med lagets prestasjon i år, og da den katalanske storklubben tapte for Osasuna i nest siste ligakamp, etterlyste 33-åringen forandring.

– Vi ville ikke avslutte sånn som dette, men det summerer opp nesten hele sesongen. Vi har vært et veldig ujevnt, veldig svakt lag med lav intensitet, sa superstjernen etter kampen.

Barcelona avsluttet ligasesongen fem poeng bak seriemester Real Madrid, og Messi vant gullstøvelen for fjerde år på rad med sine 25 mål. Argentineren satte også ny rekord i ligaen med 21 målgivende pasninger på én sesong.

8. august møter klubben Napoli i returoppgjøret i mesterligaens åttedelsfinale. Første kamp endte 1-1 i Napoli i februar.