Tre virussmittede hos Dinamo Moskva, søndagens kamp utsatt

Clinton N'Jie (til v.) er en av tre Dinamo Moskva-spillere som har testet positivt på koronaviruset. Derfor ble lagets kamp mot Krasnodar søndag utsatt. Foto: Claude Paris, AP / NTB scanpix
Clinton N'Jie (til v.) er en av tre Dinamo Moskva-spillere som har testet positivt på koronaviruset. Derfor ble lagets kamp mot Krasnodar søndag utsatt. Foto: Claude Paris, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tre av Dinamo Moskvas spillere har testet positivt på koronaviruset. Søndagens bortekamp mot Krasnodar i russisk eliteserie ble derfor utsatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det skjedde to dager etter at Rostov måtte sende en blanding av junior- og ungdomsspillere til Sotsji etter at hele A-stallen havnet i karantene fordi norske Mathias Normann og fem av hans lagkamerater testet positivt. Rostov ba forgjeves ligaen og fotballforbundet om å utsette kampen.

Forskjellen er at Krasnodar gikk med på å utsette søndagens kamp, mens nedrykkstruede Sotsji motsatte seg utsettelse. Sotsji vant 10-1 i fredagens oppgjør og tok viktige poeng i bunnstriden.

Clinton N'Jie, Charles Kaboré og Sebastian Szymanski er de tre Dinamo-spillerne som er smittet.

Russisk eliteserie starter opp igjen denne helgen. Ligaen og fotballforbundet sier i en felles uttalelse at de positive prøvene ikke er grunn til å stoppe seriefotballen igjen.

– Ved å overholde smitteverntiltakene og anbefalingene er det mulig å redusere smittefaren og fullføre seriespillet, står det.

Søndagens utsatte kamp er omberammet til 19. juli.