Bekreftet: Nora Mørk forlater Bucuresti og vender hjem

Nora Mørk forlater CSM Bucuresti og vender hjem til norsk håndball. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Nora Mørk forlater CSM Bucuresti og vender hjem til norsk håndball. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Håndballstjernen Nora Mørk forlater sin rumenske klubb CSM Bucuresti og reiser hjem til Norge. Det bekreftes fredag av klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

CSM Bucuresti melder om dette på sitt nettsted . Det var TV 2 som omtalte saken først i Norge. Allerede mandag meldte kanalen at Mørk var på vei hjem.

– På grunn av alvorlige helseproblemer i familien min, bestemte jeg meg for å flytte hjem til Norge i nærmeste framtid. Dermed kan jeg være nær mine kjære i en veldig vanskelig periode, sier Mørk i pressemeldingen fra klubben.

– Både treneren min og ledelsen i CSM Bucuresti har vist stor forståelse for min situasjon. Jeg er dypt takknemlig for måten de har håndtert det på og ønsker alle på laget lykke til videre.

Mørk var ute med skade hele det første året i CSM Bucuresti. Siden hun forlot Larvik i 2016 har hun vunnet mesterligaen tre ganger med ungarske Györ. Hun hadde ett år igjen av kontrakten med CSM Bucuresti.

Ifølge TV 2 ligger Vipers Kristiansand best an til å sikre seg hennes underskrift. Den forsterkningen vil i så fall gjøre Vipers til en av de største favorittene i kommende sesongs mesterliga.