Torgeir Børven klar for Rosenborg

<p>Forårets toppskårer i Eliteserien Torgeir Børven, er klar for RBK. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix</p>
Forårets toppskårer i Eliteserien Torgeir Børven, er klar for RBK. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Spissen Torgeir Børven går fra Odd til Rosenborg. Han har undertegnet en 2,5-årskontrakt med trønderne.

Børvens kontrakt med Odd går ut 31. juli, og han kan dermed gå vederlagsfritt til RBK dagen etter.

– Jeg er veldig glad for å ha skrevet under for Rosenborg. Jeg fikk en god følelse med én gang Rosenborg kom på banen og da var det egentlig ingen tvil. Rosenborg er Norges største klubb, og jeg kommer til Trondheim for å oppleve seriegull, cupgull og europacupspill, sier Børven til RBKs nettsted.

Spekulasjonene rundt spissens framtid har tiltatt i styrke de siste dagene. Tirsdag kunne lokalavisen Varden fortelle at Børven hadde godtatt Rosenborgs tilbud.

– Det har vært mye prat og spekulasjoner, men jeg kjente med én gang at jeg hadde lyst til dette. Jeg tror jeg kan passe godt inn i måten Rosenborg spiller på, sier han.

Børven ble toppscorer i Eliteserien i fjor med 21 mål. Han kom tilbake til Odd foran 2018-sesongen etter én sesong i Brann. Før det spilte han i nederlandske Twente og i Vålerenga etter overgangen fra Odd i 2012.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært