Vålerenga fotballkvinner tar ferie

Sherida Spitse og de øvrige spillerne i Vålerenga tar ut to ukers ferie i påvente av oppstart av Toppserien. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix
Sherida Spitse og de øvrige spillerne i Vålerenga tar ut to ukers ferie i påvente av oppstart av Toppserien. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vålerengas A-lagsspillere i kvinnefotball ble mandag sendt ut i to ukers ferie i påvente av hva som skjer rundt fotballoppstarten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Toppserieklubben skulle spilt sin første seriekamp 23. mars mot Lyn, men har så langt, i likhet med resten av Fotball-Norge, ikke fått spilt en eneste kamp. Det har kun vært gjennomført treninger med grupper på fem spillere.

– Ettersom det fortsatt er usikkerhet rundt oppstart av fullverdige treninger og seriestart, mener vi det er mest hensiktsmessig for spillerne å ta ut deler av ferien nå, da sesongen vil bli mer komprimert enn vanlig, forteller daglig leder i Vålerenga Fotball Morten Grødahl i en pressemelding.

Spillerne får, på normal måte ved ferieavvikling, med seg egentreningsprogrammer tilpasset sine behov for å holde den fysiske formen ved like de kommende to ukene.