Dybala spøkefullt til Ronaldo: Argentina hater deg

Paulo Dybala er frisk etter at han fikk koronaviruset i mars. Foto: Laurent Cipriani / AP Photo / NTB scanpix.
Paulo Dybala er frisk etter at han fikk koronaviruset i mars. Foto: Laurent Cipriani / AP Photo / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Portugisiske Cristiano Ronaldo er ikke en særlig populær mann i hjemlandet til Lionel Messi, ifølge Juventus-lagkamerat Paulo Dybala.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg sa til Cristiano under en reise at han var hatet i Argentina på grunn av måten han er på og måten han går på. Da svarte han bare «Jeg er hvem jeg er. Jeg er vant med å bli kritisert».

Det sa en spøkefull Dybala i et intervju med det argentinske fotballforbundet onsdag kveld, ifølge flere internasjonale medier, deriblant Marca og Goal.

Dybala har spilt en del i tospann med Ronaldo på topp for Juventus denne sesongen. I tillegg har 26-åringen fra Laguna Larga i Argentina spilt på landslaget med Lionel Messi. Han er med andre ord en av få som har spilt med begge spillerne.

Overrasket

– Ingen av oss på laget kjente han personlig før han kom til Juventus, men da han kom var han en veldig sosial og tilgjengelig person. Jeg ble veldig overrasket, på en positiv måte, sa Dybala.

Ronaldo har – siden han slo gjennom som unggutt i Sporting Lisboa – alltid blitt sammenlignet med Messi. Ronaldo har vunnet gullballen fem ganger, mens Messi har vunnet prisen seks ganger.

Rivalisering

Rivaliseringen har alltid vært der mellom Messi og Ronaldo, selv om de begge har respektert hverandre.

– Sannheten er at du har overrasket meg. Du er annerledes, sa Dybala om Ronaldo, som begge har fått sesongen midlertidig utsatt som følge av koronaviruset. Dybala ble smittet i mars, men er frisk nå.