Benzema med syrlig stikk til Giroud

Olivier Giroud har ingen stor tilhenger i landsmannen Karim Benzema.
Olivier Giroud har ingen stor tilhenger i landsmannen Karim Benzema. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP

Karim Benzemas sjanser til å komme inn i den franske landslagsvarmen blir neppe bedre etter at han langet ut i en spørsmålsrunde på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Der fikk Real Madrid-spissen spørsmål om Girouds rolle i landslaget. Giroud bidro til Frankrikes VM-gull i 2018, mens Benzema har vært ute av landslaget siden 2015 på grunn av en rettstvist.

– Du må ikke forveksle en formel 1-bil med en gokart. Og da er jeg hyggelig. Jeg vet at jeg er en formel 1-bil, sa Benzema.

– Det fungerer fordi han (Giroud) er der, og det er det. (Antoine) Griezmann og (Kylian) Mbappé får mer oppmerksomhet, mens han bretter opp ermene og gjør drittjobben. Men liker alle måten han spiller på? Det vet jeg ikke, fortsatte han med henvisning til Chelsea-proffen med 97 landskamper.

Benzema fikk selv med seg 81 landskamper i årene 2007 til 2015. Rettssaken som gjorde at han ble vraket av landslagssjef Didier Deschamps, omhandlet utpressing av lagkameraten Mathieu Valbuena i forbindelse med en sexvideo .

På klubbnivå har den franske stjernespissen imidlertid hatt stor suksess de siste årene. Benzema er inne i sin 11. sesong for Real Madrid, der han har vunnet mesterligaen fire ganger og en rekke andre titler.

Personvernpolicy