Solskjær etter tabbe: – De Gea er den beste keeperen i verden

Ole Gunnar Solskjær hyller David de Gea etter kampen mot Everton.
Ole Gunnar Solskjær hyller David de Gea etter kampen mot Everton. Foto: Dave Thompson / NTB scanpix

Manchester Uniteds David de Gea tabbet seg ut tidlig i søndagens Premier League-oppgjør mot Everton. Ole Gunnar Solskjær forsvarer spanjolen.

Før det hadde gått tre minutter av kampen mot Everton bommet de Gea stygt da han klarerte ballen rett i Dominic Calvert-Lewin og i eget nett.

Tabben var hans sjuende feil som har ledet til mål siden starten av forrige sesong, delt flest i Premier League. Etter flere viktige redninger senere i søndagens kamp støttet Solskjær sin keeper.

– David viste her i dag, ved sin reaksjon med måten han gjorde opp for seg og reddet (Gylfi) Sigurdssons målsjanse på slutten, at han for meg er den beste keeperen i verden, sa Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

Solskjær kom med tillitserklæringen til de Gea etter et spørsmål om en annen keeper i Premier League som er Manchester Uniteds eiendom, Dean Henderson.

Keeperen er på utlån hos Sheffield United, som har overrasket stort i årets sesong, mye takket være ni kamper uten baklengs med Henderson i mål.

– Han gjør det veldig bra for tiden og dagen han kommer tilbake vil han kjempe om å spille her også, sa Solskjær om Henderson.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært