Solskjær etter tabbe: – De Gea er den beste keeperen i verden

Ole Gunnar Solskjær hyller David de Gea etter kampen mot Everton.
Ole Gunnar Solskjær hyller David de Gea etter kampen mot Everton. Foto: Dave Thompson / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester Uniteds David de Gea tabbet seg ut tidlig i søndagens Premier League-oppgjør mot Everton. Ole Gunnar Solskjær forsvarer spanjolen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Før det hadde gått tre minutter av kampen mot Everton bommet de Gea stygt da han klarerte ballen rett i Dominic Calvert-Lewin og i eget nett.

Tabben var hans sjuende feil som har ledet til mål siden starten av forrige sesong, delt flest i Premier League. Etter flere viktige redninger senere i søndagens kamp støttet Solskjær sin keeper.

– David viste her i dag, ved sin reaksjon med måten han gjorde opp for seg og reddet (Gylfi) Sigurdssons målsjanse på slutten, at han for meg er den beste keeperen i verden, sa Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

Solskjær kom med tillitserklæringen til de Gea etter et spørsmål om en annen keeper i Premier League som er Manchester Uniteds eiendom, Dean Henderson.

Keeperen er på utlån hos Sheffield United, som har overrasket stort i årets sesong, mye takket være ni kamper uten baklengs med Henderson i mål.

– Han gjør det veldig bra for tiden og dagen han kommer tilbake vil han kjempe om å spille her også, sa Solskjær om Henderson.