Frida Karlsson dropper verdenscupen i Planica

Frida Karlsson har bestemt seg for å droppe verdenscuprennene i Planica rett før jul, men før det stiller hun opp i Lillehammer og Davos. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Frida Karlsson har bestemt seg for å droppe verdenscuprennene i Planica rett før jul, men før det stiller hun opp i Lillehammer og Davos. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den svenske langrennsstjernen Frida Karlsson deltar ikke i verdenscuprennene i Planica den siste helgen før jul. I stedet vurderer hun å gå Skandinavisk Cup.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Planen er å stå over, men det finnes en mulighet for at Frida går Skandinavisk Cup i Östersund i stedet samme helg, sier mor og manager Mia Karlsson til Aftonbladet.

Etter helgens verdenscuppremiere i Ruka er Karlsson uttatt til rennene i Lillehammer kommende helg. Hun akter også å gå i Davos, men velger å avstå fra Planica, der sprint og lagsprint er på programmet.

I Ruka greide ikke 20-åringen å gå videre fra kvalifiseringen i fredagens sprint. Deretter ble det 11.-plass på 10 km klassisk lørdag og 8.-plass på søndagens jaktstart.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden