Djokovic til kvartfinale i Paris med sin 50. seier i år

Novak Djokovic tok sin 50. seier for sesongen da han slo Kyle Edmund og tok seg til kvartfinale i Paris Masters.
Novak Djokovic tok sin 50. seier for sesongen da han slo Kyle Edmund og tok seg til kvartfinale i Paris Masters. Foto: Michel Euler / AP

Verdensener Novak Djokovic noterte sin 50. seier i år da han spilte seg fram til kvartfinale i Paris Masters i tennis med 7-6 (9-7), 6-1 over Kyle Edmund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 75.-rangerte briten hang godt med i første sett og tvang serberen til tiebreak, men i neste sett greide ikke Edmund å holde kvaliteten på servene oppe, og Djokovic vant lett. Kampen var over etter en time og 21 minutter.

– Det endte bra. Jeg følte meg ikke komfortabel i første sett, og det føltes litt som i gårsdagens kamp (mot Corentin Moutet). Jeg håper å spille bedre i neste kamp, sa Djokovic, som har slitt med influensasymptomer.

Djokovic har seierspress i den franske hovedstaden ettersom Rafael Nadal er bare 320 poeng bak ham i kampen om førsteplassen på ATP-rankingen.

Nadal tok seg også til kvartfinale da han slo Stan Wawrinka 6-4, 6-4. Den spanske gruskongen møter Jo-Wilfried Tsonga i neste kamp.

Neste motstander for Djokovic blir greske Stefanos Tsitsipas. Den unge verdenssjueren beseiret Alex de Minaur 6-3, 7-5. Tsitsipas har møtt Djokovic tre ganger tidligere og slått ham to ganger.

Personvernpolicy