Ronaldo-scoring da Juventus vant sin femte strake

Cristiano Ronaldo satte inn 1-0 for Juventus mot Bologna. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Cristiano Ronaldo scoret ett av målene da Juventus vant 2-1 mot Bologna i den italienske eliteserien lørdag.

Med seieren befester Juventus sin posisjon på toppen av tabellen. De står med 22 poeng på åtte kamper og er foreløpig ubeseiret. Inter på andreplass er fire poeng bak, men kan knappe inn når de møter Sassuolo søndag.

Det kan nok en gang vise seg å bli vanskelig å hamle opp med Juventus i tittelkampen. Lørdagens seier var Torino-lagets femte strake.

Ronaldo satte inn 1-0 for Juventus etter 19 minutter. Portugiseren dro en fin overstegsfinte og hamret til i det nærmeste hjørnet. Keeper var på ballen, men kunne ikke forhindre superstjernen sitt fjerde ligamål for sesongen.

Sju minutter senere utlignet gjestene. Danilo fikk stå alene på cirka 14 meter og satte inn 1-1 oppe i det høyre hjørnet.

Ni minutter etter pause var Juventus tilbake i føringen. Miralem Pjanic fikk stå alene og prikke ballen inn i det nærmest hjørnet.

Tidligere på dagen hadde Napoli vunnet 2-0 hjemme mot Verona. Arkadiusz Milik sto for begge scoringene. I den italienske hovedstaden spilte Lazio og Atalanta 3-3. Gjestene ledet 3-0 til pause, men en ellevill opphenting av hjemmelaget sørget for uavgjort. Ciro Immobile scoret to ganger, mens Joaquin Correa scoret ett for Lazio.