Ekspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener

Manchester Uniteds trener Ole Gunnar Solskjær trenger kanskje hjelp fra høyere makter for å beholde jobben. Foto: Thibault Camus / AP / NTB scanpix
Manchester Uniteds trener Ole Gunnar Solskjær trenger kanskje hjelp fra høyere makter for å beholde jobben. Foto: Thibault Camus / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Taper «The red devils» de neste to kampene, er det trolig over og ut for nordmøringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Hvis de taper mot Liverpool og deretter taper mot Norwich neste helg, så kan de ende opp på nedrykksplass. På det tidspunktet vil Ole virkelig være i en vanskelig posisjon, og presset kan tvinge klubben til å handle, sier journalist Mark Ogden i Entertainment Sports Programming Network (ESPN), et amerikansk kringkastingsselskap som sender sport 24 timer hver dag.

Ogden følger Unted tett og var først ute med nyheten om at Solskjær kom til å bli midlertidig manager i Manchester United.

Resultatene taler for Solskjærs avgang

Men oppturen etter at han overtok ansvaret på Old Trafford, ble kortvarig. De siste månedene har det vært tunge tak for Ole Gunnar Solskjær. Kritikerne mener nordmannen har fått prøve seg nok, og at resultatene taler for hans avgang.

– Posisjonen til klubben er at de ikke har planer om å bytte manager. Men det må tolkes som det de mener her og nå, og ikke nødvendigvis neste uke eller uken etter det, fortsetter Mark Ogden.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Denne klubben vil slå tilbake

Manchester United-treneren er tilsynelatende rolig til tross for de skyhøye forventningene.

– Du kjenner meg, jeg liker ikke å tape kamper. Men jeg vet også at denne klubben vil slå tilbake. Etter to stygge tap borte mot West Ham og Newcastle, er det ganske lenge siden vi har vunnet på utebane. Det påvirker oss, men jeg mister ikke nattesøvnen. Man ser fram til neste kamp. Jeg er en optimist, og jeg vil heller være optimist og ta feil, enn å være pessimist og få rett , sier kristiansunderen til Sky News.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Solskjær har hatt mye motgang og mange spillere på skadelisten. Før kampen mot Liverpool er ti mann uaktuelle.

– Jeg tror det blir en nøkkel å få spillere tilbake fra langtidsskader. Det vil selvfølgelig ta tid å få dem 100 prosent klar igjen, innser Solskjær.

– De er ikke naive

United har ikke startet en sesong dårligere på 30 år og ligger på tolvte plass i Premier League, kun to poeng unna nedrykksplass. Dersom United ryker mot Norwich uken etter Liverpool-kampen, kan det være game over.

– Klubben trodde aldri i verden at ting skulle være rosenrødt med en gang. De er ikke naive nok til å tenke at dette var en situasjon der Solskjær ville endre ting over natta, mener mangeårig United-spiller Rio Ferdinand ifølge talkSPORT.