Marerittstarten fortsetter for Zuccarellos Wild

Pittsburgh Penguins Patric Hornqvist (t.v.) skyter det første målet i lørdagens kamp mot Minnesota Wild. Målet skulle bli det første av sju mot vertene som tapte kampen med tre mål. Foto: Craig Lassig/ AP/ NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Fire kamper ut i NHL-sesongen står Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild uten seier. Lørdag ble det 4-7-tap for Pittsburgh Penguins.

Zuccarello fikk 15,46 minutter på isen i den målrike kampen, men greide ikke å komme på scoringslista. Han hadde heller ingen målgivende pasning og bare ett skudd på mål.

Kampen mot Penguins startet uten den helt store dramatikken, men bortelaget tok ledelsen i åpningsperioden og hadde ett måls ledelse ved første pause. Den svenske veteranen Patric Hornqvist sto bak scoringen.

Midtperioden ble derimot svært målrik med fire scoringer for Pittsburgh og to for Wild. Storstjernen Sidney Crosby var blant dem som tegnet seg på scoringslista for gjestene fra Pittsburgh.

Med 2-5 etter to perioder ble veien tilbake i kampen altfor lang for Mats Zuccarello og hans lagkamerater.

Tredje periode startet i tillegg med nok et Penguins-mål. Det hjalp lite for hjemmelaget at Luke Kunin og Brad Hunt reduserte hver sin gang, for minuttet før full tid satte gjestenes Sam Lafferty inn scoringen som ga sluttresultatet 7-4 til Pittsburgh.

Resultatet gjør at Zuccarello og hans Wild nå har tapt de fire første kampene denne sesongen. Det er første gang i klubbens 19 års lange historie at det har skjedd.

– Det finnes ingen unnskyldninger. Ting er som de er akkurat nå. Vi kan ikke endre det som har skjedd, og jeg har ingen svar til deg på hva som gikk galt og endret kampen, sa kaptein Mikko Koivu etter kampen.

Lørdagens var den første denne sesongen på hjemmebane for Wild.